fo025568: Fiene Slameur vrijt mee nen dokteur of Vodden en Benen
"Collection: Foto's van taferelen; Zwart-witfoto van een scène uit Fiene Slameur vrijt mee nen dokteurfo Vodden en Benen, een toneelstuk uit 1964 welke geschreven werd door Romain Deconinck en die op deze specifieke foto op de voorgrond staat. Series: Foto's van taferelen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"