fo008237: Auguste Debunne
"Zwart-witfoto van Auguste Debunne bij zijn tweede verkiezing als kamerlid, Menen. Opschrift: Aug. Debunne , volksvertegenwoordiger gekozen in 1906 met 6.282 voorkeurstemmen en in 1910 met 14.911 voorkeurstemmen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"