fo012433: Frans Toch en Emile Vergeylen - De Jonghe, Henri
"Zwart-witfoto van Frans Toch en Emile Vergeylen bij het overhandigen van een geschenk, Gent, 18 juni 1951. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"