af010511: PREDA Filippijnen - Oxfam-Wereldwinkel
"Affiche uitgegeven door Oxfam-Wereldwinkel voor eerlijke productenhandel. Afbeelding: kleurenfoto van een Filippijnse rietbewerker. Tekst: PREDA Filippijnen. Riet en Rotan. Sier- en gebruiksvoorwerpen. Een opvangcentrum in Olongapo biedt een honderdtal kansloze jongeren zinvol werk en een inkomen. oxfam•WERELDWINKELS v.z.w. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"