af015493: Amnesty International. Supporter voor het leven - Heremans, Inge; Amnesty International Vlaanderen
"Affiche van Inge Heremans (Ilah) uitgegeven in 2002 door Amnesty International Vlaanderen tegen de doodstraf. Afbeelding: strip van Cordelia. Tekst: Mama? Ja? Als in Amerika 'n stoute meneer mensen doodmaakt… Ja? Dan wordt die stoute meneer daar ook zelf doodgemaakt, hè? Oh. Euh. Ja. Maar wie maakt die stoute meneer dan dood? Euh. Want eigenlijk moet die dan toch zelf ook dood omdat hij ook iemand heeft doodgemaakt? Dan blijven er toch geen mensen meer over? www. amnesty.be Amnesty International Supporter voor het leven. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"