Eindverslag en getuigenissesn - Dupont, Christian; De Mildt, Eric; Squarci, Michel (Brussel: Commissie voor Interculturele Dialoog, 2005)
"Overhandigd aan de Minister van Gelijke kansen, Sociale Integratie en Interculturaliteit"