Aartappel en kiribat : Ceylonees koken en eten
Main Authors: | Candappa, Eileen, Haas, Harry |
---|---|
Institution: | Amsab-Institute of Social History |
Format: | TEXT |
Language: | Dutch |
Published: |
Schaesberg: Stichting Wereldmarkt
1977
|
Subjects: | |
Online Access: | https://hdl.handle.net/10796/B6917226-0B30-433A-88AD-71D3739653A8 |
Similar Items
-
Gezonder eten in alle omstandigheden
by: Lagrou, Aleide, et al. -
Natuurlijk uit eten in België 2004 = Manger bio ou végétarien en Belgique 2004
by: Boessenkool, Gea, et al.
Published: (2003) -
Aan tafel! Kinderen en hun eten uit de hele wereld
by: Hollyer, Beatrice, et al.
Published: (2003) -
Tsjernobyl : hoe is het nu met ons eten? Stralenlijst voor in de boodschappentas met 178 gemeten produkten en veel elgemene informatie over radioaktiviteit in voedsel
Published: (1988) -
Honger en overvloed
by: Montanari, Massimo
Published: (1994)