"Met kleine bootjes en grote schepen" : kritische doorlichting van het Vlaams Overleg Duurzame Ontwikkeling (VODO vzw) in een veranderende maatschappelijke context - De Doncker, Annelies (Gent: Arteveldehogeschool, 2001)
"Scriptie, Arteveldehogeschool"