af001299: Spunk 17 July 2010 - Verkeerd Geparkeerd; Denys, Jurgen
"Affiche uitgegeven in 2010 door Verkeerd Geparkeerd voor hun Spunk Party. Afbeelding: vrouwengezicht. Tekst: For the les bi gay minded & friends by Verkeerd Geparkeerd Spunk 17 July 2010 Make Up Club Gent. 7 € / 5 € met studentenkaart of holebipas of < 19 jaar, 8 € / 6 € na 0u. www.spunkparty.be. Supreems / Laundry Day, Part Time Punks / Mintzkov, Beatbouncers / Plastik, A-Lectric / Ladybirds, Lextravaganza / 10 Days Off. Wel Jong Niet Hetero, Casa Rosa, Soul Food Café, Foyer www.foyercasarosa.be. V.U. Verkeerd Geparkeerd vzw, Jurgen Denys, Kammerstraat 22, 9000 Gent v.v.a. art. 198bis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"