fo028801: Zonder titel - Kurt & Margot Lubinski
"Zwart-witfoto van enkele Turkse schoolkinderen in schooluniform met een juf. Opschrift: De lerares controleert de netheid van de handen en vingers van haar studenten. Turkije , jaren 1930. Kurt en Margot Lubinski. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"