af016409: Johan Padan en de ontdekking van America - Art & Partners; Internationale Nieuwe Scène
"Affiche van Art & Partners uitgegeven tussen 1992 en 1994 voor de toneelvoorstelling “Johan Padan en de ontdekking van America” door de Internationale Nieuwe Scène (INS) Antwerpen. Afbeelding: zeilboot. Tekst: Internationale Nieuwe Scène. Johan Padan en de ontdekking van America. Dario Fo. Vertaling: Filip Van Luchene. Gespeeld door Charles Cornette. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"