fi000059: Les enfants de la P.S. - Lombaerts, Robert; La Prévoyance Sociale; Payen, Patrice; Feret, Thierry; Gauthier, Christiane; Van Cutsem, Lucien; Vanderoel, Roland; Bodinaux, François; Fuentes, Eduardo
"Promotiefilm (met geluid in kleur) over de drie instellingen van La Prévoyance Sociale, Heureux Abri genaamd, in Solières, Ukkel (Uccle) en Momignies. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"