fo005806: Viering Auguste Debunne - Samaillie, Noël
"Zwart-witfoto van de viering van Auguste Debunne, Menen, 23 maart 1959. Viering n.a.v. de 65ste verjaardag van voorzitter Auguste Debunne. Opschrift: BSP 65 jaar voorzitter. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"