sch000240: Man met appels - Deltour, Louis
"copyright: Deltour André, Deltour Phillippe Schilderij van een man met bril, met in de handen gele appels, aan weerszijden omlijst met een geschilderde rand van oranje-rode arabesken. Vermoedelijk een zelfportret van de kunstenaar. Linksonder signatuur DL en datum mei 1989. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"