Depressie der beschavingen : voordracht gehouden op zaterdag 8 maart 1952 ter gelegenheid 25-jarig bestaan van de socialistische studiekirng te Gent - Van Bogaert, Elie (Gent: Soc. Studiekring, 1952)
"Archief Lucien Boussé"