fo028710: L'Arsenal
"Zwart-witfoto van een filmfragment/toneelvoorstelling uit L'Arsenal van Alexander Dovzhenko. Een vrouw met baby. Sovjet-Unie. Jaren 1920. Russische foto's. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"