te002200: Schakels van Europa - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Tekening van een blanke man die aan een ketting met schakels trekt. Op de schakels staan de afkortingen van de namen van landen in Europa. Aan het andere einde van de ketting houdt een zwarte man met moeite de ketting vast. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"