Een biographie van Willem Eekelers door Camille Huysmans. Een biographie van Camille Huysmans door Willem Eekelers - Huysmans, Camille; Eekelers, Willem (Brussel: [s.n.], 1964)
"Bibliotheek Camille Huysmans"