af017379: Werk in eigen streek. Stop de pendel! - Jongsocialisten; Jongsocialisten; Jongsocialisten; Duytschaever, Maurice (1978)
"Affiche uitgegeven in (1978) door de Jongsocialisten (JS Veurne-Oostende-Diksmuide) voor werkgelegenheid. Tekst: WERK in eigen streek. STOP DE PENDEL! JONGSOCIALISTEN VEURNE-OOSTENDE-DIKSMUIDE. Vrij van zegel. Verantw. uitgever M. DUYTSCHAEVER, Keizerslaan 13, 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"