af015235: Geslaagd, 1ste jaar Germaanse! - Schamp, Wim; Vlaams ABVV; Van Geertsom, Julien (1998)
"Affiche van Wim Schamp uitgegeven in (1998) door het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV) tegen racisme. Afbeelding: kleurenfoto van een autochtone en een allochtone jonge vrouw. Tekst: Geslaagd, 1ste jaar Germaanse! vlaams ABVV SAMEN TEGEN RACISME. V.U. J. Van Geertsom, Hoogstraat 42 – 1000 Brussel. Vrij van zegel art. 198. WIM. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"