af017230: 6 Deze ploeg staat achter u - sp.a; Spirit; André, Alain (2004)
"Affiche uitgegeven in 2004 door de Socialistische Partij Anders (sp.a) en Sociaal Progressief Internationaal Regionalistisch Integraal-democratisch Toekomstgericht (Spirit) voor de Europese en de Vlaamse verkiezingen. Tekst: 6 sp.a — spirit Deze ploeg staat achter u. v.u. alain andré, grasmarkt 105/47, 1000 brussel, verkiezingsdrukwerk 13/06/2004. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"