329: Archief van Aktiekomitee Rakettenvergif - Aktiekomitee Rakettenvergif
"Collection: Aktiekomitee Rakettenvergif; Level of description: Fonds; Biografie: Aktiekomitee Rakettenvergif is een lokale actiegroep die zich in de jaren 1980 verzette tegen de plaatsing van kernraketten op Belgisch grondgebied. Series: Aktiekomitee Rakettenvergif"