af006249: 1 Mai - Wolsztajn, Willy; PCB; Wackenier, Emiel (1979)
"Affiche van Willy Wolsztajn uitgegeven in 1979 door de Parti Communiste de Belgique (PCB) voor de Dag van de Arbeid.Tekening: fond: optocht met vlaggen en spandoek; slogan op wimpel; voorgrond: dansende figuren geven elkaar de hand; voorste zwaait met meiklokje.Tekst: 1 MAI Parti Communiste de Belgique UNIS POUR L'EMPLOI DANS NOTRE REGION Meeting à 14h30 Quai au Foin avec L. Van Geyt, député Manifestation à 15h Fête populaire à 17h rue des Radis (pl. du Jeu de Balle). Auteur-éditeur responsable: E. Wackenier, 5, rue Dupont, 1030 Bruxelles - Exempt de timbre. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"