fo021335: Wijk Brugse Poort in Gent - Lebon, Delphine; Hogeschool Gent - Academie voor Schone Kunsten
"Zwart-witfoto van het interieur van een (nacht?)winkel in de Brugse Poort in Gent, 2002-2003. Zicht op de uitgestalde waren, een kleine jongen en een gesluierde vrouw. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"