af007964: Spetterend Nieuwjaarsfeest 1987 - PVDA; Rode Jeugd; Geneeskunde voor het Volk; Verwimp, Hugo (1986)
"Affiche uitgegeven in 1986 door de Partij van de Arbeid, Rode Jeugd en Geneeskunde voor het Volk voor een nieuwjaarsfeest. Afbeelding: collage (en in spiegelbeeld) van het hoofd (tot de mond) van een blanke met feestmuts op en een zwarte. Tekst: SPettErenD NieUWJaaRSfeeST 1987. In het teken van de strijd tegen racisme en apartheid met de groep EL JAMRA. Fuif - Disco Bar. waar? Vaartkapoen Schoolstraat 78 1080 Molenbeek-Brussel (metro Graaf van Vlaanderen). wanneer? woensdag 31 december vanaf 21 u tot... inkom: 150 fr. Couscous - koude schotel. Verantw. uitg.: Hugo Verwimp, M. Lemonnierlaan 171, 1000 Brussel. Zie ook: af007963 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"