te005151: Parlementaire verkiezingen, politieke karikatuur - F.W.
"Tekening als politieke karikatuur waarin een piloot met een parachute in de aanslag naar een opgelapt vliegtuig stapt(symbool voor de C.V.P.), 1946. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"