fo008568: Congres CMB - Robyns
"Zwart-witfoto van de toespraak van Etienne Davister tijdens het 50ste congres van de CMB (Centrale der Metaalbewerkers van België) in Luik, 19 tot 21 juni 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"