af001369: Karel Van Miert SP - SP; Galle, Carla
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Socialistische Partij (SP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Karel Van Miert SP. Parlementaire verkiezingen oktober 1985. Verantw. uitg.: Carla Galle, Keizerslaan 13 - 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"