Groeningerwacht (1922) [Bladmuziek] - van Hoof, Jef; De Mont, Pol (Antwerpen: De Crans, 1925)
"Gedicht van Pol de Mont ; Muziek van Jef van Hoof Bibliotheek Camille HuysmansPartituur voor klavier en zangstemmen (Tenoren en Bassen)"