Verslag (van het) Landelijk Kongres (der Centrale van Arbeiders in Openbare Diensten van België) van 23,24 en 25 juni 1928 (De Tribune der Openbare Diensten : maandelijksch orgaan der Centrale)
"Bibliotheek E. Anseele"