af014782: Roze Zaterdag 8 mei Brussel. Droits égaux maintenant! Gelijke rechten nu! Equal rights now! - LaGrace Volcano, Del; Thomé, Michel; Deman, Chille (1999)
"Affiche ontworpen door Michel Thomé en Del LaGrace Volcano, uitgegeven in 1999 voor de Belgian Lesbian and Gay Pride (BLGP). Afbeelding: zwart-witfotootje van Tom Robinson. Tekst: ROZE ZATERDAG - SAMEDI ROSE 8th May BRUSSELS 8 Mei BRUSSEL 8 Mai BRUXELLES. DROITS ÉGAUX MAINTENANT! GELIJKE RECHTEN NU! EQUAL RIGHTS NOW! Belgian Lesbian and Gay Pride 14:30 Parade • Défilé • Optocht Start Brussels North Station Départ Gare du Nord Start Noordstation End Place Rouppeplein Arrivée Place Rouppe Eindpunt Rouppeplein 17:00 Animation • Animatie • Animation Place Rouppeplein with/avec/met Tom Robinson … and with you! … et avec vous! … en met jullie! Tom Robinson est surtout connu du public Gay grâce à 'Glad to be Gay', une chanson de protestation contre toutes les discriminations. Mais Tom Robinson est aussi une véritable bête de scène: avec une simple guitare acoustique, il est capable d'enflammer le public. Vraiment, Tom Robinson, c'est à ne pas rater! Tom Robinson is bij holebi's vooral bekend om 'Glad to be Gay', dat een protestsong is tegen alle mogelijke discriminatie die zij ondervinden. Een podiumbeest kan je hem eveneens wel noemen: Met een acoustische gitaar weet hij zijn publiek van een swingende animatie te voorzien. Dan mag je Tom Robinson zeker niet missen! 22:00 Night of the Belgian Lesbian and Gay Pride 99 Salle de la Madeleine/Magdalenazaal 14, rue Duquesnoystraat 300 f. (250 f. prévente/voorverkoop fnac) http://come.to/blgp99 - Info: 02/502 24 71 - blgp@online.be. verantwoordelijke uitgever/éditeur responsable: chille deman, 81, rue du marché au charbon/kolenmarkt 1000 brussel/bruxelles - graphisme/logo '99 © michel.thome@ping.be - photo © della grace 1996. Logo's: CANTEXT p. 527-528 HOLEBItext; LA DEMENCE; Het Aidsteam; EX ÆQUO; Tenue de VILLE; Virgin Express. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"