Wetsvoorstel tot wijziging, inzake de forfaitaire betalingswijze in de eerstelijnsgezondheidszorg, van de wet van 9 augustus 1963 tot instelling en organisatie van een regeling voor verplichte ziekte- en invaliditeitsverzekering (ingediend door de Heer Hancké) - Hancké, Lode (1980)
"L. Hancké Archief Christian Leire"