af006200: Dienstenchecks: een nieuw gadget? - Kroll, Pierre; BBTK; Roland, Christian (1995)
"Affiche van Kroll uitgegeven in 1995 door BBTK-ABVV met als trefwoord vakbond.Karikatuur van 2 geparkeerde auto's, een agent met PV-boekje en een man die hem aanspreekt + tekstballonnetje.Tekst: Dienstenchecks: een nieuw gadget? Aanvaardt u ook dienstenchecks? Samen sterk. bbtk ABVV. NCM - Verant. uit.: Christian Roland, Hoogstraat 42 - 1000 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"