Het huwelijk : voordrachten gehouden in het kader van het Studium Generale 1963-1964 van de Rijksuniversiteit te Groningen - Baerends, G.P.; Sierksma, F.; Trimbos, C.J.B.J. (Groningen: Wolters, 1965)
"S/99/102"