fo014082: Anseelefeesten - Hespel, Roger; Roghes
"Zwart-witfoto van de inhuldiging van het monument Edward Anseele n.a.v. de Anseelefeesten en de viering van 50 jaar TACB (Textielarbeiderscentrale van België), juni 1948. Zicht op een toespraak van burgemeester Emile Claeys. Onderschrift: Burgemeester Claeys aanvaardt het monument. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"