fo023233: Openbaar vervoer, Trein, Transport - Claus, Filip
"©Filip Claus Zwart-witfoto van een gezin (vader, moeder en kind) die door het venster van een treinwagon naar binnen kijken. Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"