af003989: Weg met klassegerecht - AMADA; Verwimp, Hugo (1978)
"Affiche uitgegeven in 1978 door Alle Macht Aan De Arbeiders (AMADA) voor socialisme. Afbeelding: karikatuur van een man die een biljet van 5000 Belgische frank voor de ogen van een rechter (Guy Jespers) houdt. Tekst: WEG MET KLASSEGERECHT. VOOR SOCIALISME. VOLKSRECHTBANK. AMADA. V.U. H. Verwimp Engelandstr 36 1060 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"