fi000776: SOM - Roodvonk: Relaties - SOM; Siffer, Thomas; Van de Winckel, Jacky; Desloovere, Karl; Panier, Koen; Verstraete, Mario
"Uitzending van de Socialistische Omroep (SOM), uitgezonden op 17 maart 1992. Derde aflevering van een 6-delige reeks over wat leeft onder de jongeren in Vlaanderen met als thema relaties. Interviews worden afgewisseld met muziekclips."