te002510: Toeschouwers - Vancolen, Yannick
"Tekening van Yannick Vancolen 1992. Tekening van een dikke man die aan tafel zit te eten. Achter hem staan er een hele hoop hongerige mensen toe te kijken... FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"