af018076: Voor de eerste maal te Gistel!! Ballet Lydia Chagoll - Vanhonsebrouck, W.; Davidsfonds; BGJG
"Affiche uitgegeven in 1968 door het Davidsfonds Gistel en de Bond voor Grote en Jonge Gezinnen (BGJG) Gistel voor een opvoering door het Ballet Lydia Chagoll. Tekst: Stad Gistel. Zondag 10 november '68 om 20 uur. Zaal St.-Godelieve Instituut. Voor de eerste maal te Gistel!! Ballet Lydia Chagoll. Onder ausp. van het Min. van Nederlands cultuur, dienst volksontwikkeling. Inrichting: Davidsfonds, Bond van Grote en Jonge Gezinnen Gistel. Prijzen der plaatsen: Volwassenen 40 fr? Tot 15 jaar 25 fr. Druk. W. Vanhonsebrouck, Gistel - Tel. 28287. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"