af003825: Nationale Federatie voor Gehandicapte Jongeren. Vorming van monitors voor verstandelijk gehandicapte jongeren - Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI)
"Affiche uitgegeven in 1968 door het Socialistisch Jeugdleidersinstituut (SJI) voor vormingsweekends van monitors voor verstandelijk gehandicapte jongeren in Klemskerke en Kortrijk. Tekst: In samenwerking met de de Nationale Dienst voor de Jeugd en het Bestuur voor Lichamelijke Opvoeding, Sport en Openluchtleven. Socialistisch Jeugdleidersinstituut. Nationale Federatie voor Gehandicapte Jongeren. Vorming van monitors voor verstandelijk gehandicapte jongeren. Vier weekends in april en mei '68 te Klemskerke en te Kortrijk. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"