st001765: Friends of the Earth, European campaign to halt GMO pollution
"Sticker uitgegeven door Friends of the Earth ter promotie van hun Europese campagne tegen genetisch gemodificeerde (GM) gewassen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"