med001939: Auto Union DKW
"Een koperkleurige reversspeld onderaan afgerond en bovenaan plat met daarop de tekst; Auto Union DKW. Auto-Union is een Duitse autofabriek die ontstond uit de fusie van de merken Audi, DKW ('Dampf-Kraft-Wagen'), Horch en Wanderer onder invloed van de depressie van de jaren dertig in 1932. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"