te004135: Een slecht punt voor de ideale Duitsche vrouw - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1939/03/15))
"Een gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een vrouw die aan het roken is. Een humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 15 maart 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"