fo024355: Albert Einstein en Alfons Blomme
"Zwart-witfoto van Albert Einstein en schilder Alfons Blomme aan de Belgische kust in 1933. Met vermelding : Aan Camille Huysmans in dankbare herinnering, Alfons Blomme. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"