fo020769: Sociale huisvesting - Rol
"Zwart-witfoto van het sociale appartementsblok Olympia van de Goede Werkmanswoning aan de Verpleegstersstraat te Gent, jaren 1970. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"