pr002185: Der Bewaffnete Friede zieht durch das Land - Friedrich, Otto
"Een prent voorstellend, op de voorgrond een geharnaste vrouw zittend op een paard, in haar hand draagt zij een palmtak, aan haar rechterzijde een degen. Achter haar lopen arbeiders geketend en gebukt door de zware last die zij dragen. Aan de horizon industriële gebouwen. Reproductie naar een schilderij van Otto Friedrich.Tekst onderaan, links: Beilage zur Mai-festschrift 1902, centraal: DER BEWAFFNETE FRIEDE ZIECHT DURCH DAS LAND, daaronder Nach den gemälde van Otto Friedrich. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"