af014303: Kleur in cultuur september 1995. Cuba si! - Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Mols, Dora
"Affiche uitgegeven in 1995 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis voor wereldcultuur uit Cuba. Tekst: Kleur in cultuur september 1995. Cuba si! Concert Sierra Maestra Dé sonband uit Havana vrij. 1 sept 20u30. Concert & Danssalon: Fiesta El Organo Cubano & Folkloyuma rumbaband vrij. 8 sept. 20u30 namiddag stadsanimatie vanaf 14u. Concert Escuela Nacional De Musica Strijkkwintet met Cubaanse populaire muziek woe. 13 sept 20u30. Expo Cuba Foto's van Fabien Raes do. 7 sept t/m zon. 24 sept 12u tot 17u ma gesloten. Zuiderpershuis Waalse Kaai 14, 2000 Antwerpen. Vvk: Wereldculturencentrum Zuiderpershuis, Fnac Antwerpen / Brussel / Gent / Luik. Info: 03/248.70.77. Het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis werkt met steun van de Nationale Loterij en van het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap Dienst Externe Betrekkingen en Administratie voor Kunst. Verantwoordelijke uitgever: D. Mols, Timmerwerfstraat 40 - Antwerpen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"