fo017151: Stromen blijven stromen - Heirbaut, Karel
"© Trees Heirbaut Zwart-witfoto van twee arbeiders met schop en borstel over de schouder, op de achtergrond opgestapeld steenpuin. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"