De houding van Vlaamse scholieren tegenover holebiseksualiteit: scholierenenquête 2003 - Pelleriaux, Koen; Van Ouytsel, Jeff (Antwerpen: Universiteit Antwerpen, 2003)
"Koen Pelleriaux; Jeff Van Ouytsel Fonds Suzan Daniel (FSD)"